استاندار قم بر هوشمندسازی محدودیتهای کرونایی بهعنوان راهکاری برای خروج از بحران کرونا تاکید کرد و گفت: هیچ راه و چارهای جز واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی نداریم و همه ملزم به رعایت قانون هستند.
معاون فنی مرکز بهداشت قم گفت: میزان پوشش دُز اول واکسن در دانشآموزان گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال حدود ۶۳ درصد و ۲ دُز واکسن نیز ۳۹ درصد میباشد که نسبت به میانگین کشوری بسیار پایین و نگرانکننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از اهدای 350 قلم تجهیزات پزشکی مقابله با کرونا توسط بانک قرض الحسنه مهر ایران خبرداد و گفت: مشارکت مجموعههای مختلف و خیرین در راستای تامین تجهیزات بهداشت و درمان امر مهمی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اینکه نفس طب سنتی قابل احترام است گفت: بنده هیچ وقت اظهار مخالفت با طب سنتی نکردم اما آن چیزی که اهمیت دارد تحصیلات آکادمیک دانشگاهی در این حوزه است چراکه اظهارنظر در حوزه پزشکی باید بر پایه مستندات علمی باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در جامعه گفت: از هشتم آبانماه علاوه بر ۱۸ مرکز تجمیعی، تمامی ۴۲ مرکز خدمات جامع سلامت استان نیز واکسیناسیون گروههای سنی بالای ۱۲ سال را انجام میدهند.
استاندار قم گفت: درصد رعایت دستورالعمل های بهداشتی قم در سطح کشور نمونه و شاخص است، اما میزان واکسیناسیون در استان قم اصلا رضایت بخش نیست و جایگاه مطلوبی ندارد.
استاندار قم با اشاره به تبدیل مرکز واکسیناسیون میدان روحالله به مرکز شبانه روزی، از راه اندازی یک مرکز شبانه روزی دیگر در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: سیاستهای تشویقی و بازدارنده برای توسعه واکسیناسیون تداوم خواهد داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر لزوم حرکت جهادی در پیشرفت واکسیناسیون گفت: اقناع سازی خانواده و جلوگیری از تبلیغات سو باعث پیشرفت روند واکسیناسیون در استان قم می شود.